1.     Kom naar Den Haag op 27 september

Roep zoveel mogelijk collega’s, medewerkers en vrijwilligers op om op 27 september te staken. Of beter nog: sluit de deuren en kom samen naar Den Haag! Met het verspreiden van ons Facebookevent wordt het bereik nog meer vergroot.

  1.     Help met mobiliseren en organiseren

Voor het groot maken van deze staking hebben we de steun van  vrijwilligers nodig. Veel vrijwilligers. Help ons daarmee door de oproep voor vrijwilligers te delen, hen attent te maken op onze online vrijwilligerscommunity en de nieuwsbrief. Zo hebben geïnteresseerden verschillende manieren om aan te haken.

  1. Help met het vergroten van de bekendheid

Help ons om dit de grootste klimaatstaking ooit in Nederland te maken en stuur het de wereld van social media in, mail de achterban, stuur een nieuwsbrief, haak aan op #klimaatstaking. Dit zijn onze socials, ondersteuning daarvan wordt gewaardeerd:
Facebook
Twitter
Instagram

  1.     Organiseer een blok

Ben je van plan om er de 27e bij te zijn? Dan kun je ook een blok vormen tijdens de mars. Een blok rondom een bepaald thema of gedeelde identiteit (bijv. studenten, wetenschappers, grootouders, of een regionaal blok). Meer info hier.

  1.     Doe een donatie

Help ons om deze staking te realiseren! Willen jullie als organisatie meer doen om de staking mogelijk te maken? Neem contact op met partners@klimaatstaking.nl of doneer via de donatieknop op onze website.