Sfeerbeheer
Het is de bedoeling dat er duizenden mensen bijeen gaan komen in Den Haag om te staken. Samen lopen we een route door het centrum met een duidelijk begin- en eindpunt. Op het begin- en eindpunt, én tijdens de route, is het superbelangrijk dat alles leuk, gezellig en vooral veilig verloopt. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je helpt deelnemers waar nodig om mensen in de goede banen te leiden. Daarnaast houd jij, samen met je teamgenoot, een oogje in het zeil en zorgt dat je snel helpt zodra je een onveilige situatie ziet. Je wordt hier uiteraard goed voor gebrieft en goed in begeleid.

Opbouwen en afbouwen
Op het begin- en eindpunt komt het een en ander aan objecten te staan: een podium, wat tentjes, WC’s, etc. Bij de op- en afbouw van deze tenten en het podium kunnen we extra hulp hard gebruiken!

Opruimen/ schoonmaken
We zorgen er natuurlijk voor dat we het begin- en eindpunt én de route zo schoon mogelijk achterlaten. We roepen alle deelnemers op om niks op de grond te gooien en we zorgen voor voldoende vuilnisbakken. Omdat er toch helaas soms het een en ander op de grond beland hebben we jou nodig om dit nog even na te prikken/ poetsen/ vegen. Dan kunnen we met z’n allen met een opgeheven hoofd weer naar huis.

Hulp in de keuken
Bij het eindpunt zorgen we voor een kopje soep en wat te drinken. Het eten wordt bereid door een vrijwillige keuken en zij kunnen niet draaien zonder extra hulp! Help jij mee met het snijden van groenten, het uitdelen van soep en het schoonhouden van de keuken?

Klik hier om je op te geven als vrijwilliger.