Solidariteitsfietstocht
Foto: Laura Ponchel

Deze week lopen vijf scholieren de March for Future. In 8 dagen tijd leggen ze 127 kilometer af en wandelen ze van Wageningen naar Den Haag, om mensen op te roepen naar de klimaatstaking op 27 september te komen.

Op hun laatste wandeldag gaan we deze jonge klimaathelden een duwtje in de rug geven! We geven de stakers vrijdag 27 september een lift met Humanity Cab en leggen met zoveel mogelijk mensen op de fiets de laatste 5 kilometer naar Den Haag af.

Sluit je aan in solidariteit met Ianthe, Lola, Dana, Linda en Jesse! Kom vrijdag 27 september om 10:45 naar metrostation Leidschendam-Voorburg met je fiets, step, skateboard of ander CO2-neutraal transportmiddel.

Verzamelen bij de rotonde voor het station aan het Oosteinde.

Meld je aan op Facebook!

Volg de March for Future


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *