Van Hyderabad tot aan de Verenigde Staten: wereldwijd eisen we van 20 tot 27 september een einde aan het tijdperk van vervuiling. In Nederland doen we dat ook met lokale acties en een grote staking op de 27e, waar zich inmiddels vele organisaties en mensen voor hebben aangemeld. Samen maken we deze klimaatacties groot!

Help jij ook mee?

Via het vrijwilligersformulier kun je aangeven op welke manier je zou kunnen bijdragen, een mogelijkheid is je aan te sluiten bij een werkgroep. Om met zijn velen deze klimaatacties groot te maken, hebben we ons georganiseerd in groepen die elk een specifiek onderdeel op zich nemen. 

Een tijdje terug hadden we een werkgroependag met een deel van de vrijwilligers. Wil je ook helpen door actief te worden voor een werkgroep? Dat kan door je aan te melden voor onze online community. Als je na het aanmelden even gedag zegt in het kanaal ‘ik wil actief worden’, dan helpen we je graag wegwijs worden.

Wil je je als organisatie aansluiten? Top, partner worden kan via dit formulier.

Op de hoogte blijven?

Dat kan door je hier aan te melden. We zullen proberen regelmatig te mailen, zonder dat het spammerig wordt. Wil je ook via WhatsApp op de hoogte blijven met kleine updates en manieren om te helpen? Meld je daarvoor aan door ‘Ik staak’ mee te Whatsappen naar 06-83032862. 

Verder op onze website kun je ook informatie vinden. Zoals onze online toolkit, of wat artikelen die we hebben gepubliceerd. Over bijvoorbeeld waarom we (weer) actie voeren en hoe belangrijk het is dat we hier samen aan werken.

Voor vragen of opmerkingen zijn we via mail en social media te bereiken, of via de persvoorlichting. Tot spreeks!

Categories: Artikelen

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *